Global Leadership Profile, GLP

Global Leadership Profile, GLP on työkalu, johon liittyy itsearviointiprosessi sekä ammattimainen arviointi, joiden avulla henkilön toimintalogiikka tunnistetaan.

Me jokainen käytämme elämässämme niin työssä kuin vapaallakin jotakin kahdeksasta toimintalogiikasta ollessamme vuorovaikutuksessa itseemme ja muihin.  Sitä kutsutaan tämän hetkiseksi toimintalogiikaksi, (centre-of-gravity action-logic). Sen lisäksi meillä on esimerkiksi stressitilanteita, joiden vallitessa taannumme toimimaan jollakin aiemmalla toimintalogiikallamme. Lisäksi meissä on heräävä toimintalogiikka, jota voimme kasvattaa ja joka vaikuttaa transformatiivisen kapasiteettimme kehittymiseen.

Jokainen kahdeksasta johtajuuden toimintalogiikasta sisältää kaikki edelliset ja kehittyy kehityspsykologisesti elämämme eri vaiheissa. Jokainen niistä tuo tullessaan uusia ratkaisuja aiempiin haasteisiin.

Työkalun ovat kehittäneet Elaine Herdman-Barker ja William (Bill) Torbert ja se perustuu emeritus professori Bill Torbertin 30-vuotiseen tutkimustyöhön.

Vastaat profiilissa 30 lauseeseen ja kolme viikkoa myöhemmin saat analyysin omasta lähestymistavastasi ongelmien ratkaisuun ja miten ymmärrät asioita ja tilanteita. Tämän tuloksena voit ymmärtää omaa tämän hetkistä toimintalogiikkaasi, taantumalogiikkaa ja heräävää toimintalogiikkaasi. Profiilin johdosta tiedostat paremmin omaa transformatiivista johtamistyyliäsi, sen kaavoja ja miten se vaikuttaa ympäristöösi työssä, perheessä ja muissa organisaatioissa.

YHTEYSTIEDOT

Kirsi Mäkinen
Coach of Professional Growth
Puh. 040 5354 991
etunimi at transformatiivinenkapasiteetti .fi

Bill Torbert: 7 transformations of leadership

HINNAT

Haluatko kehittää transformatiivista kapasiteettiasi?

Jätä alla yhteystietosi ja voit ladata työkaluesittelyn ja tarjouksen GLP profiilista ja valmennuskeskustelusta.